Activiteiten

RD Security is een bewakingsfirma in volle expansie. Gespecialiseerde en degelijk opgeleide bewakingsagenten bieden u professionele hulp bij het bewaken van uw roerende of onroerende goederen. Bovendien staan wij in voor de veiligheid van uw bezoekers, ook in risicosituaties. Onze ruime ervaring danken wij aan de talrijke bewakingsprojecten, die wij met succes hebben afgehandeld.

Onze activiteiten bestaan uit:

Statische bewaking

RD Security bewaakt alle soorten gebouwen zoals winkelcentra, kantoren en magazijnen. Wij controleren zowel de in- en uitgangen als de binnen- en buitenzijde preventief op inbraak, diefstal en vandalisme. Openstaande vensters en deuren, onnodig elektriciteitsverbruik, watersnood, brandgevaar, ... worden punctueel aan u gesignaleerd. RD Security werkt optimaal samen met de plaatselijke overheden, zodat een snelle interventie van de hulp- en ordediensten verzekerd is.

Bewaking van events

RD Security staat in voor een efficiŽnte bewaking van discotheken, fuiven, beurzen en andere evenementen. Ons groot aantal bewakingsagenten en portiers genoot een gespecialiseerde opleiding en beschikt over een ruime ervaring. Zij zorgen voor de veiligheid van uw bezoekers, en handhaven de orde op een correcte manier, ook in risicovolle situaties.

Hondenbewaking

De uitgebreide hondeneenheid van RD Security kan in alle omstandigheden worden ingezet. Onder begeleiding van gediplomeerde bewakingsagenten gaan de honden bijvoorbeeld op nachtelijke patrouilles of treden ze op in risicovolle situaties. Onze honden blinken uit in gehoorzaamheid en zijn vakkundig getraind in verdedigingstechnieken. Hondenbewaking heeft in de eerste plaats een preventief karakter, maar is vaak noodzakelijk als extra veiligheidselement.

Particuliere woningen

RD Security is de ideale partner voor de bewaking van privť-woningen. Van particuliere huizen tot grote villa's en kastelen. Elke bewakingsopdracht wordt voorafgegaan door een nauwkeurige situatieanalyse ter plaatse. Dit vormt de basis voor een bewakingsplan op maat. Samen met de klant stellen onze bewakingsagenten een actieplan op waarin de nodige richtlijnen en de extra aandachtspunten zijn beschreven. RD Security kan u op die manier de beste oplossing aanreiken voor elke specifieke situatie.

 

Designed by Iteka